Din brannsikkerhet er viktig selv under pandemier. Derfor gjør Salten Brann det vi kan for fortsatt å kunne levere tjenester til våre innbyggere.

Feie- og tilsynstjenester er fortsatt tilgjengelig og kan bestilles som normalt under forutsetning at nødvendig smittevern kan opprettholdes. Feiertjenesten følger de nasjonale rådene om smittevern samt egne tiltak for å unngå smitte blandt egne medarbeidere og for å unngå å spre smitte mellom husstandene vi besøker.

Ved feie- og tilsynstjenester vil du bli varslet i god tid, ca 1-2 uker før besøk. I tillegg vil en påminnelse om tiltaket og informasjon om smittevern mottas på SMS dagen før besøk. 

Dersom noen i husstanden har symptomer på luftveisinfeksjoner, sitter i karantene eller isolasjon som følge av viruset før avtalt feiing/tilsyn er det svært viktig at du gir beskjed til oss. Avtalen vil da bli endret til et senere tidspunkt.

Under tilsyn og uttak av sot ønsker vi å kunne etterleve anbefalt avstand til andre og bruker munnbind om dette vanskelig kan etterleves eller er ønskelig fra personer i husstanden. 

Vi har alltid håndsprit tilgjengelig og desinfiserer hendene før og etter besøk.